Zwangerschapsshoots

De zwangerschap. Ondanks alle ongemakken is het een tijd waar de meeste moeders met weemoed naar terug kijken. “Je straalt helemaal” is een veelgehoorde opmerking als je zwanger bent. Je bent in spannende verwachting van je baby. De babykamer is ingericht en alle kleertjes liggen klaar om gedragen en vies gemaakt te worden. Het speelgoed ligt te wachten op de babyhandjes.

Een perfecte tijd om vast te laten leggen in een zwangerschapsshoot. Met je bolle buik de mooiste foto’s maken, zodat je ook na de komst van je baby met veel plezier terug kunt denken aan die geweldige periode.

2016-04-04_0006.jpg

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

In overleg wordt een mooie locatie uitgezocht. Vaak is dat buiten, in de natuur. Maar ook als je een wat andere look wil, dan zoeken we samen naar een locatie die bij je wensen en persoonlijkheid aansluit. Daar word je vervolgens ongeveer een uur lang op je mooist gefotografeerd. Je partner is natuurlijk ook van harte welkom!

Wat is bij een shoot inbegrepen?

Na de shoot ontvangen jullie van mij een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mogen jullie 10 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen is natuurlijk mogelijk! De uitgekozen foto’s worden door mij nabewerkt. Jullie ontvangen via een downloadlink de bewerkte foto’s in hoogste resolutie, zowel in kleur als zwart-wit. 20 foto’s in totaal dus! Met deze bestanden zijn de foto’s mooi te bekijken op telefoons, tablets en op (televisie-)beeldschermen, en ook zijn ze te gebruiken voor het maken van afdrukken. Tevens krijgen jullie van mij een link naar een goede afdrukcentrale, waar jullie allerlei afdrukken en andere fotoproducten van topkwaliteit kunnen bestellen. De eerste 20km reiskosten binnen Limburg zijn inbegrepen. Daarbuiten €0,30/km.

€239,-

 

Opties

+ Meer bewerkte foto’s – Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €89,- per 5 of €129,- per 10. Deze foto’s ontvangen jullie dan ook in hoogste resolutie..

Voor de mooiste bolle buik foto’s plannen we een shoot in na week 30, maar vóór het indalen van de baby. Neem daarom zo snel mogelijk contact met me op om een afspraak te maken! Daarmee voorkom je het mogelijke risico dat het niet meer lukt om tijdig een shoot in te plannen.

Plan direct een shoot in, of stel je eventuele vragen via het contactformulier:

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Hoeveel weken zwanger zijn jullie?

  Wat wordt het geslacht van jullie nieuwe spruit?

  Onderwerp

  Bericht

  (aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend)