Portretshoots

Ik ben gek op het fotograferen van mensen, en het is mijn passie om ze zo mooi mogelijk te vereeuwigen. Met een fotoshoot leg je jezelf voor altijd vast zoals je op dat moment bent. Of dat alleen is, met een vriend of vriendin of met een andere persoon die voor jou belangrijk is. Als verassing, bij een speciale gelegenheid of gewoon, zomaar. Er is altijd een wel een goede reden om een fotoshoot te doen. En als je het doet, dan doe je dat natuurlijk met een professionele en ervaren fotograaf die je van je beste kant vastlegt, en er daarnaast ook nog eens een leuke ervaring van maakt.

Fotoshoot, portretfoto, fotosessie, profielfoto, portretfotografie, Limburg, Roermond, Maastricht, Sittard, Heerlen, Venlo, ruudC Fotografie

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

In overleg wordt een mooie locatie uitgezocht. Vaak is dat buiten, in de natuur. Maar ook als je een wat andere look wil, dan zoeken we samen naar een locatie die bij je wensen en persoonlijkheid aansluit. Daar word je vervolgens ongeveer een uur lang op je mooist gefotografeerd. Je zorgt zelf voor kleding en eventueel accessoires waar je je het beste in voelt. Het is mogelijk om tussendoor 1x van outfit te wisselen.

Wat is bij een portretshoot inbegrepen?

Na de shoot ontvangen je van mij een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mag je 10 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen is natuurlijk mogelijk! De uitgekozen foto’s worden door mij nabewerkt. Jullie ontvangen via een downloadlink de bewerkte foto’s in hoogste resolutie, zowel in kleur als zwart-wit. 20 foto’s in totaal dus! Met deze bestanden zijn de foto’s mooi te bekijken op telefoons, tablets en op (televisie-)beeldschermen, en ook zijn ze te gebruiken voor het maken van afdrukken. Tevens krijgen jullie van mij een link naar een goede afdrukcentrale, waar jullie allerlei afdrukken en andere fotoproducten van topkwaliteit kunnen bestellen. De eerste 20km reiskosten binnen Limburg zijn inbegrepen. Daarbuiten €0,30/km.

€239,-

Opties

+ Meer bewerkte foto’s – Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €89,- per 5 of €129,- per 10. Deze foto’s ontvangen jullie dan ook in hoogste resolutie.
+ Extra persoon – Portretshoots worden met max. 2 personen tegenlijk gedaan. De extra kosten voor een tweede persoon bedragen €29,-

Willen jullie een afspraak maken of nog wat meer informatie? Stuur dan meteen een bericht via het contactformulier:

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  (aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend)