Kids

Het lijkt nog als de dag van gisteren dat de kleintjes nog baby’s waren. En nu? Nu kunnen ze al op eigen benen staan! Ze hebben een eigen willetje, ze rennen en ze spelen. Er zijn zoveel leuke momenten om vast te leggen, maar dat komt er lang niet altijd van. Doe daarom eens een fotoshoot met de kids!

 

RC1_8772S

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

In overleg wordt een mooie locatie uitgezocht. Vaak is dat buiten, in de natuur. Maar ook als jullie een wat andere look willen, dan zoeken we samen naar een locatie die bij jullie wensen aansluit. Ik maak daar gedurende ongeveer een uur foto’s van kids die gewoon lekker zichzelf kunnen zijn. Er wordt niet geposeerd, maar we laten ze lekker rennen, gek doen, gewoon heerlijk kind zijn. Want dat geeft niet alleen de leukste foto’s, het zorgt er ook voor dat zij het zelf ook leuk vinden! Willen jullie als ouders ook graag op de foto? Ook dan wordt er zo weinig mogelijk geposeerd. Jullie kunnen gewoon lekker een gezinnetje zijn, en ik zorg ervoor dat de leuke interacties worden vastgelegd.

Na de shoot ontvangen je van mij een voorselectie van de foto’s. Van deze voorselectie mag je 10 foto’s uitzoeken. Meer foto’s bestellen is natuurlijk mogelijk! De uitgekozen foto’s worden door mij nabewerkt. Jullie ontvangen via een downloadlink de bewerkte foto’s in hoogste resolutie, zowel in kleur als zwart-wit. 20 foto’s in totaal dus! Met deze bestanden zijn de foto’s mooi te bekijken op telefoons, tablets en op (televisie-)beeldschermen, en ook zijn ze te gebruiken voor het maken van afdrukken. Tevens krijgen jullie van mij een link naar een goede afdrukcentrale, waar jullie allerlei afdrukken en andere fotoproducten van topkwaliteit kunnen bestellen. De eerste 20km reiskosten binnen Limburg zijn inbegrepen. Daarbuiten €0,30/km.

€239,-

Opties

+ Meer bewerkte foto’s – Extra bewerkte foto’s zijn aan te schaffen voor €89,- per 5 of €129,- per 10. Deze foto’s ontvangen jullie dan ook in hoogste resolutie.
+ Extra persoon – Portretshoots worden met max. 2 personen tegenlijk gedaan. De extra kosten voor een tweede persoon bedragen €29,-
+ Met de rest van gezin op de foto? – Dat kan! Een gezinsshoot kost €329,- (obv. 2 ouders en 2 kinderen. Meer kinderen binnen hetzelfde gezin: €20,- per kind). Om iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient, zijn deze fotoshoots qua grootte van de groep beperkt tot 1 gezin (dus de ouder(s) en hun kind/kinderen).
+ Meer dan 2 kinderen? De genoemde prijs is voor 1 of 2 kinderen. Meer kinderen binnen hetzelfde gezin: €25,- per kind.

Willen jullie een afspraak maken of nog wat meer informatie? Stuur dan meteen een bericht via het contactformulier:

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht

  (aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend)