A Day In The Life

Jullie hebben er vast al eens bij stil gestaan dat jullie leven sinds jullie gezinsuitbreiding behoorlijk veranderd is.
Samen ouders worden is een hele spannende, ontroerende, leuke, zware en intense uitdaging. Elke dag weer gebeuren er zoveel leuke, mooie en grappige dingen. Na verloop van tijd kan het gebeuren dat jullie wellicht niet meer zo vaak stil staan bij hoe bijzonder dit avontuur is.

Daarom is een Day In The Life-sessie perfect voor jullie. Want in zo’n fotoshoot leg ik jullie alledaagse leven vast, en tijdens mijn bezoek aan jullie maak ik een tijdloos document van een gewone dag. En als jullie de foto’s dan achteraf terug zien, zullen jullie beseffen dat er heel veel bijzonders schuilt in het alledaagse. Mooie interacties, grappige momenten, en ook momenten waarop het allemaal wat minder soepel verloopt. Het leven als ouder heeft nu eenmaal een hele hoop verschillende aspecten. En wat is er nu waardevoller dan het hebben van een eeuwige herinneren van hoe het nu is, een fotoserie waarbij de tijd even stil staat.

Hoe gaat een DITL shoot in zijn werk?

Heel simpel. Ik kom gewoon naar jullie thuis om daar een aantal uren lang (afhankelijk van het gekozen pakket) jullie alledaagse leven vast te leggen. Ik ben redelijk onzichtbaar aanwezig en fotografeer het leven zoals het er bij jullie aan toe gaat. Dus tijdens het eten, spelen, luiers verschonen, wandelen, of wat jullie op een doorsnee dag ook doen. Tijdens een DITL shoot wordt er niet geposeerd. Ik laat alles 100% zijn beloop gaan, waardoor de meest pure en natuurlijke beelden ontstaan.

Maak meteen een afspraak via het contactformulier onderaan deze pagina.

RUUDC Fotografie: lifestyle fotografie, lifestyle fotoshoot, lifestyle fotograaf, day in the life fotoshoot, day in the life fotografie, day in the life fotograaf Limburg, Venlo, Roermond, Maastricht, Sittard, Heerlen, Weert

Jullie hebben de keuze uit 2 pakketten:

1 – A day in the life – 3 uur

Een Day in the life fotoshoot waarbij ik 3 uur lang jullie alledaagse leven fotografeer.

+ Day in the life shoot van ongeveer 3 uur bij jullie thuis.
+ Jullie ontvangen 50 bewerkte foto’s zowel in kleur als in zwart-wit in hoogste resolutie. De foto’s worden geleverd in een prachtige online fotogalerij waar de foto’s bekeken, gedownload en gedeeld kunnen worden. Ook kunnen er in de fotogalerij afdrukken en andere fotoproducten besteld worden.
+ Kijk voor de extra mogelijkheden bij het kopje “opties”.

€399,-

2 – A day in the life – 5 uur

Willen jullie graag een wat uitgebreider document van jullie leven? Dan is het 5 uur durende Day in the Life shoot wel iets voor jullie. Wanneer jullie bijvoorbeeld een uitstapje hebben of met het gezin iets leuks gaan ondernemen, dan is dit de beste optie.

+ Day in the life shoot van ongeveer 5 uur bij jullie thuis.
Jullie ontvangen 80 bewerkte foto’s zowel in kleur als in zwart-wit in hoogste resolutie. De foto’s worden geleverd in een prachtige online fotogalerij waar de foto’s bekeken, gedownload en gedeeld kunnen worden. Ook kunnen er in de fotogalerij afdrukken en andere fotoproducten besteld worden.

€549,-

RUUDC Fotografie: lifestyle fotografie, lifestyle fotoshoot, lifestyle fotograaf, day in the life fotoshoot, day in the life fotografie, day in the life fotograaf Limburg, Venlo, Roermond, Maastricht, Sittard, Heerlen, Weert

Hebben jullie vragen, of willen jullie een afspraak maken? Vul dan dit contactformulier in:

  Naam

  E-mail

  E-mail (ter controle)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Wij hebben interesse in het volgende Day In the Life-pakket:

  Bericht